THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

****************************************************

bebelandancoretancikLalaa :)
kau kata :
aku hitam kau putih
aku bumi kau langit
aku berjalan kau terbang
aku gagak kau merpati
aku perempuan kau lelaki
aku pula kata :
kau manusia , aku pon .
aku juga ada hati dan perasaan ingin menyintai dan dicintai
oke ?

Saturday, September 17, 2011

pre eid of g38 :)


Assalammualaikum ,
sincerely from group buli
*madam zaza kasi name nh kat kami dari sem1*
kami ucapkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

Alhamdulillah majlis nh dapat diadakan dengan sempurnanya :)
Aku nak mintak maaf to sape sape yang tak puas hati pasal makanan sebab aku yang tempahkan makanan for kowunk
tapi aku rasa setimpal dengan harga kita bayar
*bersyukur dengan apa yang ada*dan yang atas ini anak anak teruna g38




ini lah muka muka lapar ambil makanan for berbuka :)
g38 , maybe tahun depan kita tak rasa dah sume ni
sebab kita bulan 6 dah LJM
gonna miss all these memories
:')


lepas kita mengenyangkan perot kita ,
masing masing menunaikan kewajiban yang memang wajib dan sunat = solat terawih
terima kasih to ustaz Rosmin sebab sudi bagi ceramah kat kami semua



bila semua da habis , snap gambar dengan madam Zaza pulak
Love you madam <3

ini lah gambar yang semua 38 ada
comel sangat !
warna warni macam dah raya jep :)


sementara tunggu final , mohh kita kumpul kenangan banyak banyak
to all g38
aku nak mintak maaf if aku ada buat salah kat kowunk dari semua aspek
maybe kowunk terasa dengan mulut aku yang cam **** ni kan :D
anyway , aku happy stay ngn kowunk
bagi aku , g38 paling best !

GOODLUCK !!

0 kata kekawan :):

kawan lalaa :)