THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

****************************************************

bebelandancoretancikLalaa :)
kau kata :
aku hitam kau putih
aku bumi kau langit
aku berjalan kau terbang
aku gagak kau merpati
aku perempuan kau lelaki
aku pula kata :
kau manusia , aku pon .
aku juga ada hati dan perasaan ingin menyintai dan dicintai
oke ?

Saturday, April 21, 2012

Bercuti dan Bercamping !

Assalammualaikum dan hi ! 
Dah lameeee gile tak update blog . On the mid of March (16 till 18  March) saya dan G38 bercuti dan b'camping di Pasir Panjang , PD . Alhamdulillah kawan kawan semua happy dengan program yang kami (saya,faizul,mirul,eddy dan kakbai) uruskan . Pada mulanyaa kami sangat sangat lah give up , sampai rasa nak batalkan je prgram nh . Tapi Madam Zaza , Abg Man dan kawan kawan tak penah putus asa support kami . TQ tao :) 
Mak saya pernah pesan :
Jika kita nak buat satu perkara yang baik , mesti selalu dapat tentangan dan macam macam dugaan . If kita tak give up dan selalu berusaha mesti menjadi ! Saya sampai give up dan nangis dekat kawan kawan baik sebab dah tak larat sangat nak continue buat progran ni sampai saya dan geng terpaksa tinggal2 class . andddddddd Yes ! Atlast menjadi hari keluarga G38 ni . Rasa nak menangis bila tengok kawan kawan semuaaa happy .
Jum kawan ! Tengoklah betapa happynyeeee dorang dekat sane . Yippppppyyyyyyyyyyy :D
On the 1st day , semua dalam klas yang nak p camping kepala otak dah melayang ke PD , including me :p
Sory kawan kawan sebab bas kepanasan ! rasa serba salah sebab semua macam tak kena :( kesian korang . MAAF YEEE -.- 
Silakan baca aktiviti aktiviti kami :
  1. berdiri atas tong
  2. night tracking ( masok hutan tutup mata mencari jalan keluar )  *tade gambar*
  3.  senam aerobik
  4. flying fox
  5. rafting / berakit ( tengah tengah panas wow ! )
  6. mandi mandaa !! main pasir and lumpur ! wakakaka
  7. BBQ dan malam kebudayaan
  8. malam menginsafi
  9. bawa air dalam cawan tapi atas kain  -.- aiyoooo tak paham
  10. tressure hunt

Maaflah kawan kawan gambar berterabur sebab berat kot .
Dah upload gambar berat hoiiii ~

tak kira laki perempuan kami bekerjasama pastikan kami bersatu berdiri di atas tong nh !








pada malam BBQ kami

cepat isi air ! bawak cawan ade air atas kain rentang . cepat cepat

Tressure hunt yang sgt penatt ouh ~

melompat lompat sana sini

G38 happy dan enjoy !

we with our faci there

orang yang banyak membantu 'abgman' tq yeah :)

sahabat yang banyak memberi semangat . ILY
tengok macam mimik mukaaaaa ! ahahaha
berusaha dalam berpanas panas membuat rakit , hitam muka pon dah tak kisah
Dah bersiap sedia untuk berakit !!  
*Berakit-rakit dahulu , berenang-renang ketepian*


Happening gilerrr :D
dan saya :) rasa terharu semua happy dan enjoy !

Sekian dari saya Lalaa :)

kawan lalaa :)